Qubino Z-Wave Smart Meter Mjeri, kontrolira i upravlja potrošnjom električne energije u realnom vremenu

Qubino Z-Wave Smart Meter Mjeri, kontrolira i upravlja potrošnjom električne energije u realnom vremenu

Cijena:125,95 €
Šifra:134160


Podaci vezani uz aktikle prezentirani su u dobroj namjeri. Microteam d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklia. Za eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte na info@microteam.hr.

OPIS

Ovo izuzetno mjerilo mjeri potrošnju struje vašeg doma ili pojedinog uređaja. Izvrstan je način za uštedu energije i smanjenje troškova. Pratite potrošnju energije na vlastitom mobitelu ili tabletu u realnom vremenu. Mjerite energiju koju stvaraju vaši solarni paneli kao i potrošnju tako stvorene energije.

S ovim Qubino pametnim brojilom možete mjeriti čak 9 različitih vrijednosti: V, A, W, var, PF, kWh ulaz, kWh izlaz, kVAh, kvarh. Preciznost je zagarantirana time što je Qubino pametno brojilo jedino na tržištu kroz koje prolazi struja.

Jednostavno se postavlja u električni kabinet na DIN šinu i omogućuje da se automatski ugase uređaji koji su prešli zadanu potrošnju energije. Qubino Pametno brojilo može automatski isključiti uređaje nakon što premaše zadanu potrošnju energije ako dodate dodatne sklopnike - IKA ili BICOM.

NAPOMENA: Za upravljanje opcijama koje nudi Qubino Z-Wave Pametno brojilo putem mobitela ili tableta potrebna je Z-wave centralna jedinica. Kao kvalitetno rješenje za Z-wave mrežu preporučujemo Zipato Z-wave hub.

Za kompatibilnost više pogledajte na https://qubino.com/manuals/Compatibility_with_gateways/Compatibility_manual_Smart_Meter_11092019.pdf

Tehničke karakteristike:
Radna temperatura -15 ~ +55 °C
Z-Wave doseg mreže Do 30 m (ovisno o građevinskim materijalima)
Dimenzije (ŠxVxD) / (sa pakiranjem) 36 x 90 x 64mm / (40 x 95 x 80mm)
Težina (sa pakiranjem) 150g (170g)
Instalacija DIN rail 35mm

Praktična primjena i značajke:
Pratite na mobitelu ili tabletu potrošnju energije pojedinog uređaja ili ukupnu potrošnju energije vašeg doma
Smanjite troškove električne opskrbe, upravljajte potrošnjom
Isključite uređaje kada premaše postavljenu potrošnju energije
Pratite izvedbu vašeg solarnog sustava