Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Božićne lampice Woox pod stručnim okom eksperta

27.prosinac.2021
Kineska trvtka Woox poznata po odličnim smart uređajima u ovo Božićno vrijeme na tržište je izbacila pametnu LED rasvjetu u obliku Božićnih lampica. Idealno vrijeme da se provjere sve mogućnosti lampica pripalo je stručnoj ekipi sa racunalo.com portala koji su dobili zadataka da otkriju sve tajne ovog popularnog proizvoda.

"Božić je mnogima najljepše doba godine. Advent je u Gradu, mirisi kuhanog vina i slastica su u zraku, božićne jelke svuda su oko nas… Sve je prekrasno ukrašeno i osvijetljeno, sve bliješti i svjetluca…

A taj prekrasan djelić blagdanske atmosfere svi nastojimo postići u našem domu, ali i oko njega. Trudimo se ukrasiti naše stanove i kuće, a u zadnje vrijeme za tu namjenu vrlo su popularna LED ukrasna rasvjetna tijela. Sjećamo se da je to bila "nemoguća misija” do prije samo par godina zbog neodgovarajuće, nepouzdane, ali i najvažnije, preskupe rasvjete. No, pojavila se LED tehnologija i sve se promijenilo. Za potrebe ove mini recenzije mi smo ovu pametnu božićnu rasvjetu nabavili na popularnom domaćem Microteam webshopu."

Kompletnu recenziju možete pročitati ovdje.