Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™

8.studeni.2021

Kako su igre napravljene da zvuče

Uživajte u besprijekornom bežičnom iskustvu uz slušalice s mikrofonom koje su savršeno prilagođene za 3D zvuk na konzolama PS51. Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D dolaze s profinjenim dizajnom i dva mikrofona s mogućnošću uklanjanja buke, USB Type-C® punjenjem i nizom kontrola za jednostavni pristup.

 

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D u boji Midnight Black

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D u boji Midnight Black koje sadrže suptilne nijanse crne boje dolaze sa sjajnim detaljima za besprijekornu iznimno elegantnu površinu.

Uparite zajedno s odgovarajućim bežičnim upravljačem DualSense™ s temom galaksije kako biste novo uređenu opremu za igranje lansirali u stratosferu.

 

Odaberite svoj stil

Uživajte u savršeno prilagođenom doživljaju zvuka s vaše konzole PS5 uz izbor boja bežičnih slušalica s mikrofonom PULSE 3D. Uronite u originalni dizajn u dvije nijanse koji savršeno odgovara izgledu konzole PS5.

 

Izrađene za novu generaciju

Savršeno prilagođene za 3D zvuk1

Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D posebno su prilagođene za reproduciranje 3D zvuka koji donosi konzola PlayStation®5.

 

Konzola PS5, koju pogoni Tempest 3D AudioTech, može vas staviti u središte nevjerojatno realističnih okruženja, u kojima imate osjećaj da zvuk dolazi sa svih strana.

 

Zadane postavke EQ

Izravno prilagodite postavke ekvilizatora slušalica s mikrofonom putem izbornika konzole PS5 s tri dostupne zadane postavke, uz još tri utora za stvaranje i spremanje vlastitih postavki.

 

Uglađeni dizajn

Igrajte sa stilom zahvaljujući uglađenim plišanim jastučićima za uši i remenu naglavne trake.

 

Dva skrivena mikrofona

Neka vas prijatelji na mreži2 čuju uz pomoć dva ugrađena mikrofona, optimalno postavljena za snimanje čistog zvuka i poboljšana tehnologijom za uklanjanje buke.

 

Kontrole s jednostavnim pristupom

Prilagodite postavke tijekom igre uz isključivanje ugrađenog mikrofona, prilagođavanje glasnoće zvuka i kontrola za kombiniranje zvuka u igri i zvuka razgovora. Pomoću namjenskog gumba za praćenje mikrofona možete jednostavno provjeriti kako vas suigrači čuju.