Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Slušalice koje mijenjaju Vaš doživljaj zvuka - Buds+

7.lipanj.2021
Predstavljamo Galaxy Buds+ slušalice. Naše prve bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima koji pružaju zvuk koji Vam donosi AKG s izraženim visokim tonovima i dubokim basom, prilagodljiv sustav s tri mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive te dugotrajno trajanje baterije – recept su za vrhunski doživljaj slušanja.

Govorite bez potrebe za vikanjem

Uživajte u jasnim i glasnim pozivima te nenadmašnoj kvaliteti zvuka s 2 inovativna vanjska mikrofona koja prepoznaju i ističu Vaš glas u pozadinskoj buci.

Prilagođavaju se buci umjesto Vas

Tri prilagodljiva mikrofona Galaxy Buds+ slušalica omogućuju Vam da jasno nadglasate ometajuće zvukove. Dva vanjska mikrofona zajedno s unutrašnjim mikrofonom blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva.

Jasna kvaliteta zvuka

Uravnoteženi i široki zvuk koji donosi AKG omogućuje Vam da čujete svaki detalj svoje glazbe i videozapisa. Zadovoljavajući zvuk studijske kvalitete čist je i prirodan te pruža veće uživanje i slušanju podcastova, audioknjiga i telefonskih poziva.

Slušajte do iznemoglosti

Reproducirajte glazbu bez zamaranja brigama o trajanju baterije. Do 11 sati neprekinutog uživanja u slušanju glazbe sa samo jednim punjenjem, što se može produljiti i do ukupno 22 sata s Galaxy Buds+ kutijom za punjenje.

Znajte kada je vrijeme za punjenje

Provjerite koliko će vam još potrajati baterije slušalica i kutije za punjenje putem pametnog telefona kako biste znali kada ih trebate ponovno napuniti.

Slušajte ono što želite čuti

Odredite u kolikoj mjeri želite čuti vanjski svijet kako biste ostali svjesni i povezani s okolinom. Pojačajte ambijentalni zvuk kada morate uspostaviti doticaj s okolinom a da pritom ne morate vaditi slušalice.

Svoj primjerak odličnih Samsung Galaxy Buds+ bežičnih slušalica naručite ovdje.