Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Predstavljamo - Roccat Sova

31.listopad.2016

Roccat Sova:

ROCCAT® SOVA – GAMING LAPBOARD

Nova era PC gaming-a je počela. Roccat Sova Gaming Board je napokon stigla.
Desetljećima je dnevni boravak bio eksluzivna domena igračih konzola. Milioni su uživali igrajući sa kauča, i proživljavali jednostavnu lakoću plug-and-play zabave koja dolazi uz to. Kako su manje PC konfiguracije i različite streaming tehnologije otškrinule vrata tokom godina , Sova je ta vrata širom otvorila.
Istinski spajajuči razliku između stolnih PC konfiguracija i igranja sa kauča u dnevnom boravku, Sova pruža vitalno značenje što je svakome PC gameru nedostajalo i koji žele doživit puno gaming iskustvo najdražih igara iz udobnosti svoga kauča ili fotelje.Imaš sve potrebno za početak, jedino što treba dodati je Sova.

 

TESTIRANA GAMING UDOBNOST
Roccat Sova Gaming Board je vrhunac udobnosti, testirana stotine sati kroz igranje posebno da bi pružila najbolje igranje iz kauča. Sve od ergonomskog dizajna i izdržljive mješavine vlakna i plastike, podstavljeni djelovi, vrhusnki pozicionirano odmorište za zglobove osigurava da sve od pojedinačne igre do maratonskog igranja ima potpuno isti osječaj – bez napora. Sova je dizajnirana od temelja prema gore da zamjeni stol i napravi krilo i kauč vrhunskom kombinacijom.

TVOJA TIPKOVNICA, TVOJ IZBOR
Pošto dolazi i u membranskoj i mehaničkoj varijanti, Sova pruža precizan osječaj za svakoga, sa istim pozadinskim osvjetljenjem koje obožavatelji Roccata vole i poznaju. Ali ima još mnogo toga.

SUPER PRILAGODLJIVO ISKUSTVO
Odaberi svojeg najdražeg gaming miša (ROCCAT ili neki drugi) da bi iskoristio Sovinu ugrađenu veliku podlogu za miša. Zgodan kanal za kabel miša osigurava da se nikada nećeš morati zafrkavati sa zapetljanim kablovima. Dva USB porta omogučavaju da možeš povezati, puniti i koristiti dodatne uređaje, poput tvojih omililjenih slušalica. Biraj između više vrsti podloga i odmorišta za zglobove, i prilagodi boje da staviš svoj potpis na Sovu. I za kraj mogućnost 3D printanja možeš prilagoditi Sovu potpuno svojim potrebama.

LAKOČA IGRANJA NA SOVI
Sova je plug-and-play jednostavna. Bilo putem tvog PC-a ili Steam Box-a, Sova integrira savršeno osječaj gaminga u dnevnom boravku, koje vam omogućava da upalite televizor, sjednete u najdražu fotelju ili kauč u povezani gaming okoliš.

 

SNAGA ISPOD POKLOPCA
Ispod poklopca Sove se nalaze najpopularnije osobine Roccat-ovog software-a, čineći je ne samo udobnom, prikladnom i prilagodljivom, već i močnom. I sve je to kontrolirano sa novim Roccat-ovim inovativnom Swarm tehnologijom, koja spaja sve Roccat proizvode i tehnologije u jedno jednostavno sučelje.

Sa munjevito brzim pristupom sistemskim komandama, vitalnim funkcijama i još mnogim drugima, gaming u dnevnom boravku na Sovi znači da uvijek imate prednost, još k tome odmarate na kauču.

 

Video Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VTUnwoo24bs