Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Novi Playstation Plus stigao u Hrvatsku

27.lipanj.2022
Novi Playstation Plus je stigao u Hrvatsku. Otkrij svoju novu veliku avanturu uz potpuno nove kataloge stotina aktualnih i klasičnih igara, proba ograničenog vremena trajanja, online multiplayer igara, popusta samo za članove i još mnogo toga uz odabir jedne od tri nove opcije članstva.

Uživaj u svim glavnim pogodnostima usluge PlayStation Plus koje se odnose na online multiplayer, mjesečne igre i još mnogo toga uz paket PlayStation Plus Essential. Napravi korak više uz katalog koji sadrži na stotine igara koje je moguće preuzeti za PS4™ i PS5™ u sklopu paketa PlayStation Plus Extra. Ili postani član PlayStation Plus Premium uz koji ćeš dobiti sve klasične naslove, probe igara ograničenog vremena trajanja i streaming u oblaku.


PlayStation Plus Essential (65kn/mj ili 181kn/3mj ili 438kn/god)
Ostvari sve osnovne prednosti PlayStation Plusa: pridruži se prijateljima u online multiplayeru, svakog mjeseca dodaj nove igre svojoj zbirci, iskoristi odlične popuste u PlayStation Storeu i još mnogo toga.

Mjesečne igre, Online multiplayer, Ekskluzivni popusti

PlayStation Plus Essential uključuje i:
PlayStation Plus Collection, Share Play, Pomoć u igri*, Pohrana u oblaku, Ekskluzivni sadržaj



PlayStation Plus Extra (100kn/mj ili 290kn/3mj ili 730kn/god)
Ostvari sve prednosti obuhvaćene PlayStation Plus Essentialom, kao i pristup katalogu igara u kojem ćeš pronaći stotine igara, od hitova koji su definirali svoje žanrove do inovativnih indie igara, a nove se igre redovito dodaju.

Katalog igara

PlayStation Plus Extra uključuje i:
Mjesečne igre, Online multiplayer, Ekskluzivni popusti, PlayStation Plus Collection, Share Play, Pomoć u igri,
Pohrana u oblaku,  Ekskluzivan sadržaj.



PlayStation Plus Premium (122kn/mj ili 360kn/3mj ili 875kn/god)
Uživaj u svim osnovnim prednostima PlayStation Plusa, stotinama igara u katalogu igara, kao i ekskluzivnim prednostima poput probnih verzija igara, streamanju u oblaku i katalogu klasika.

Katalog klasika, Probne verzije igara, Streamanje u oblaku, 

PlayStation Plus Premium uključuje i:
Katalog igara, Mjesečne igre, Online multiplayer, Ekskluzivni popusti, PlayStation Plus Collection, Share Play, Pomoć u igri, Pohrana u oblaku, Ekskluzivni sadržaj.