Pratite nas
Microteam d.o.o., Kurilovečka 1, Velika Gorica

Huawei P20 lite - nova definicija stila

26.travanj.2018

Najbolje je postalo još bolje

U potpunosti uživajte u HUAWEI FullView zaslonu nove generacije. Dizajniran za život u pokretu bez kompromisa, mobilni telefon HUAWEI P20 lite odlikuje se elegantnim kompaktnim kućištem koje gotovo u cijelosti zauzima 5,84-inčni Full HD zaslon.

HUAWEI P20 lite dolazi u do sad neviđenim bojama. Zaronite dublje u Klein Blue (plavu), svijetlu nijansu koja se sastoji od nanometarski precizne zadivljujuće svijetle teksture. Uređaj je dostupan i u Midnight Black (crnoj) boji koja je savršen kontrast živopisnom Full HD zaslonu, u klasično profinjenoj Platinum Gold (platinasto zlatnoj) boji te u Sakura Pink (rozoj) boji s bogatim bisernim efektom.

HUAWEI P20 lite odlikuje se FHD+ zaslonom razlučivosti 2280 x 1080 te izuzetno visokim 96 postotnim NTSC prikazom boja. To znači da je sve što vidite na zaslonu uređaja maksimalno živopisno i bogato detaljima, od vaših fotografija do multimedijskih sadržaja.

HUAWEI P20 lite ima novu prednju kameru visoke kvalitete sa širim kutom snimanja. Kamera ima 16 MP, senzor s pikselima od 1,0 μm i širokokutno polje snimanja od 78°, pa je savršena za fotografiranje prijatelja, obitelji i selfija za društvene mreže. S velikim otvorom blende F2.0 i značajkom 3D retuširanja, koja koristi inteligentno prepoznavanje i mapiranje lica kako bi prilagodila svjetlo i sjene, izvrsni portreti i snimci izbliza su zagarantirani.